HAFANELO - Bonboniéra pro psy exp. 04/2024

HAFANELO - Bonboniéra pro psy exp. 04/2024

 Popis: 

Tygřím ořechem obalované, velmi výživné koule s chondroprotektivy - výživou kloubů. Exlusivní, vařený, povrchově zatraktivněný pamlsek pro psy z masového těsta a s krillovou náplní. Měkké, tuhé koule o průměru 35 mm mají povrch zasypaný dvěma vrstvami strouhaného Tygřího ořechu. Samotná koule je ze superprémiového těsta, které používáme při výrobě našich Chondro Ball. Uvnitř je měkká krillová náplň s výraznou chutí po mořských plodech. Obalovaná koule je určena jako výrazná odměna pro psy nebo i pro mírné zasycení psa během dne. Zároveň je i velmi účinným preventivním doplňkem výživy pro ochranu nebo i regeneraci kloubních chrupavek každého psa. Díky měkčí konzistenci je i tento velký průměr vhodný pro malá plemena psů - snadno se půlí. Dárkové balení koulí Hafanelo, stylizované do růžová pro psí holky, je vhodnou pozorností při návštěvách jiných chovatelů nebo i pro psa samotného v době jeho narozenin, svátku, vánoc atd. Není to jen obyčejný pamlsek pro chuť, ale má pro psa i smysl, jako výživový doplněk.

 

  • Složení: Koule Chondro Ball. Náplň: Rybí vývar, Arktický Krill, vláknina Psyllium. Posyp: Játrový protein, strouhaný Tygří ořech.

Obsah přirozených živin: Bílkoviny (NL) - 32 %, Tuk - 20 %, Vláknina - 5 %, Škrob - 7 %, NaCl - 0,5 %, Vlhkost - 16 - 18 %.

Energetická hodnota ve 100 g výrobku:  2,57 MJ = 614 kcal,  1 kus = 32 - 35 g

  • Charakteristika:  Bonboniera HAFANELO obsahuje 16 ks velkých obalovaných "Dortíčků" - koulí s obsahem chondroprotektiv o průměru 35 mm, naplněných krillovou směsí a obalených strouhaným Tygřím ořechem. Tygří ořech ( Šáchor jedlý ) se řadí pro svůj vysoký obsah živin mezi superpotraviny! Obsahuje např. vitamín P - Rutin, který je v naších podmínkách obsažen ve vyšší míře pouze v pohance a má významný vliv na cévní systém. Hlízy Šáchoru jsou přirozeně sladké díky obsahu jednoduchých cukrů a připomínají mandle s příchutí kokosu - psy jej zbožňují pro příjemnou vůni a sladkou chuť.  Naše obalované, plněné Dortíčky Hafanelo jsou z vlastní receptury, vyrobených na speciální strojní technologii.

Zakladem pamlsku v bonbonieře Hafanelo je kolagenová koule Chondro Ball obsahující naši chondroprotektivní směs Chondro 4Dogs ( látky podporující tvorbu a regeneraci buněk chrupavek a kostí ). V jedné kouli o průměru 35 mm a hmotnosti 30 g je tolik protektivních živin, kolik potřebuje aktivní pes na každých svých 10 kg váhy. To platí ale při pravidelném podávání. Pro aktivní ochranu kloubů psa doporučuji přidávat do krmiva Hydrolyzovaný kolagen nebo již výše zmíněnou směs Chondro 4Dogs.

Směs obsahuje 80 % živočišných produktů, zbytek jsou tepelně upravené rostlinné a zeleninové suroviny. Takže opravdu hodně masa a velmi málo škrobu, jak by to u pamlsku mělo být. Měkké středové jádro má tmavě červenou barvu díky mořskému Krillu. Pamlsky mají výraznou masitou vůni po použitých surovinách. Průměr kuliček je sice 35 mm, ale tuto velikost rozkoušou i střední a malá plemena psů díky její měkké, gumovité konzistenci. Případně je možné kouli nalámat i na menší kousky.

Plněné Dortíčky neobsahují drůbeží bílkovinu. Nejde však o plně hypoalergenní produkt, může obsahovat stopy lepku. Výrobek nepřibarvujeme, nearomatizujeme ani nepoužíváme posilovače chuti! Má proto přirozenou barvu a vůni po použitých surovinách.

Hmotnost balení:  minimálně 500 g. Jedna plněná koule 35 mm má hmotnost cca 32 - 35 g.

  • Použití:  Výrobky obsažené v Bonbonieře Hafanelo jsou určené především pro zdravé psy všech kategorií i věku ( cca od 1 roku věku ), bez specifických alergií na živočišné bílkoviny a se zdravým zažíváním. Používejte jej pouze jako pamlsek, či odměnu pro psa. Nejde o klasické krmivo, ale o chuťově atraktivní doplněk. Jednorázově doporučuji podávat jednu 35 mm kouli na cca 10 kg hmotnosti psa. Max. však 3 - 4 ks v jedné dávce u velkých psů. U miniplemen rozdělte kouli na menší kousky a podávejte jen přiměřené množství jeho váze.

Pokud se pes nedopatřením dostane k pamlsku sám a sežere ho větší množství, nic se neděje. Jde o přírodní suroviny, které ani při větším jednorázovém příjmu organizmus zdravého psa nijak nepoškodí, může se ale projevit průjmem. 

 

 Název: HAFANELO - Bonboniéra pro psy exp. 04/2024

 Cena s DPH: 89

Cena: 89 Kč

Košík je prázdný.

UPOZORNĚNÍ

Nové rozvozové trasy: 

Malé Hoštice - Velké Hoštice - Kravaře - Bolatice - Štěpánkovice - Kobeřice - Hněvošice - Služovice - Pusté Jakartice

Štítina - Komárov - Raduň - Chvalíkovice - Branka u Opavy

Minimální objednávka pro výše zmíněné trasy je

2000 Kč + dopravné 150 Kč

 

DOPRAVA ZDARMA

Kurýrem - Při nákupu nad 2000 Kč

Rozvoz po Opavě zdarma při nákupu nad 500 Kč

zboží v e-shopu: 1247 e-shop systém banan.cz

Důležité informace

Doprava a platba
Obchodní podmínky
Reklamační řád
Elektronická evidence tržeb
Prohlášení o používání cookies
GDPR

Kontakt

Hana Suchánková
tel: 728436946
e-mail: info@masokrmiva.cz
Sídlo firmy: Mahenova 493/1a, 74707 Opava
Prodejna: Nákladní 26, 746 01 Opava

...

 

Copyright 2010-2023 masokrmiva.cz